Bilder og referat fra messen søndag 7. mars 2004:

Cirrus RC Flyklubb, 5 forretninger, over 30 piloter fra forskjellige klubber, mange funksjonærer, og 280 publikumere inntok Ekeberghallen for 4 timer treff med flyging, salg, bruktmarked, lotteri, utstilling, kaffe og kos.
En MEGET stor takk til sponsorene:
Thorbjørn & Kåre Seilflysport, Griffin Models, Norwegian Modellers, Small Size, Ultramicro og Hobbyland bidro med premier til publikumslotteriet og pilotlotteriet.

Det ble en fantastisk dag og ett løft for indoor i Norge. Årets treff ble meget bra, takket være mange flygere som sto i kø for å fly og ett publikum som var veldig nysgjerrig på hva vi drev med. Det var nok mange ting som kan bli bedre til neste år, men alt i alt må vi være meget fornøyd.

Vi begynnte tidlig med utsetting av bord og sikkerhetsnett foran publikum ble senket for sikkerheten. Forhandlerne stillte mannsterke og med varere som virkelig gjennspeilte det aller beste i indoorflyging anno 2004. En liten rundspørring viste at leverandørene hadde mye besøk og var fornøyd med reklamen.

Flygingen foregikk med 3 fly i lufta til enhver tid og 3min flyging på hver før man måtte gå bakerst i køen. Dette ble avbrudt av ymse spektakulære innslag som: Verdens letteste radiokontrollerte helikopter (7g), seilflyslep, seilfly på elektrisk vinsj (speed 400), combat med slowstick og uformellt pylonrace rundt hengende bannere hvor 4 piloter om gangen fløy fire runder på kortest mulig tid. Dette ble kanskje det mest spennende innslaget, da pilotene tok endel "innersvinger" og traff både bannere og hverandre. Ustyrtelig morsomt var det ihvertfall og applaus fikk de.

Etter 3 timer med morro og lettede lommebøker hos forhandlerne ble lokalet ryddet og alle reiste lykkelige hjem. En stor takk til de frivillge som gjorde dette mulig.

Vi ses igjen neste år.

Mange flere bilder (49stk) i albumet hos Eurofoto.
Alle foto copyright Jo Grini g Arild Hagabråten (nedlasting for pressen vederlagsfritt)

Langbord med 30 piloter, brukthandlere og en lang rekke fly.
Ole Andre Knudsen hovrer
Petter Muren med egenkonstruerte stabile helikoptere

Bilder av våre sponsorer som hadde stands:

Ken Bates, Griffin Models Glenn fra Hobbyland
Kåre Schanke fra Thorbjørn & Kåre RC-Seilflysport Small Size, Ånund
Ultramicro med Svenn-Erik, Pål Vindfallet og Arnfinn Lie

Sponsorer 2004:

Thorbjørn & KåreRC-Seilflysport
Norwegian Modellers AS
Small Size AS
Griffin Models
Ultramicro